Maisto svarba organizmo būklei yra labai svarbi. Šiuolaikiniai informacijos šaltiniai pateikia daugybę informacijos kaip, ką ir kada valgyti.
Mes stengsimės pateikti informaciją, kuri bus naudinga Jums – apie tam tikrus maisto produktus, vitaminus ir mokslinius tyrimus susijusius su tam tikromis maisto medžiagomis, jų naudą ir galimą žalą. Patarsime kokius produktus ir kaip naudoti, kad Jums būtų stipriau ir sveikiau. Informaciją nuolat pildysime ir atnaujinsime.
Skaitykite:
Kopūstas efektyviai kovoja su paveldimu plaučių vėžiu
Kad margutis dovanotų sveikatą
Medus ir cinamonas – vaistai nuo visų ligų?
Svetainės apie maisto priedus autorių tikslas – kad ant lietuvių stalo būtų tik sveiki produktai
Viduržemio jūros dieta sumažina depresiją
Kava gali padėti sumažinti gimdos vėžio riziką?
Krūties vėžiu sergančioms moterims trūksta vitamino D
Medicininiai ledai padės chemoterapijos metu
Putpelių kiaušiniai iš organizmo šalina radionuklidus
Saldžioji paprika naudinga po radioterapijos
Jogurtas naudingas vėžio profilaktikai
Mažiau alkoholio – mažesnė rizika susirgti prostatos vėžiu
Prieskoniai, stiprinantys imunitetą
Ypatingos paprastų burokėlių sultys
Alyvuogės saugo ląsteles nuo supiktybėjimo
Alyvuogių aliejus gali apsaugoti nuo žarnyno vėžio
Kai kurie maisto priedai gali imituoti žmogaus hormonus
Nesmulkintas morkas valgyti sveikiau
Graikiniai riešutai apsaugo nuo vėžio?
Liaudies medicinos patarimai sergantiems skrandžio vėžiu
Liaudies medicina: svogūnų sriuba nuo vėžio ir leukemijos
Teisinga mityba. 10 taisyklių, kurios pravers prieš sėdant prie stalo
Maistas sergantiems onkologinėmis ligomis
Skaidulos mažina tikimybę susirgti vėžiu
Špinatai – puiki priemonė vėžio profilaktikai
ATSARGIAI! PESTICIDAI iš gamtos ant mūsų stalo
Natūralūs vitaminai - prieš onkologinius susirgimus. Kas? Kur? Kiek ir kada?
Komentara